2. Però m'expliques que és lo Mètode Curly Girl ?

Però m'expliques que és lo Mètode Curly Girl ?


Siii, Marisín, t 'ho vaig prometre. Lo nom lo va crear una estilista de nom Lorraine Massey que va escriure el llibre Curly Girl The Hand Book (Manual per xiques rissades). 

Lo pilar on se sustenta este Mètode, és que los cabells rissats son més secs i tendixen a encrespar-se, i que hem d'usar productes no agressius.  I crea tot un Mètode per a cuidar este tipo de pèls.

Com t'has rentat lo pèl hasta ara? Pos com mos han ensenyat, no ?  Un bon xampú, que face de valenta sabonera, potser te poses suavitzant, potser mascarilla después del suavitant, i espuma (o gomina, ...). Tothom ho sap, això

Pos no, mana , no. T'explicaré  lo que ella proposa, a vore si te convenç.  De moment, per fer-te entrar més curiositat, t'envio lo canvi en una sola rentada d'una  Marisín joveneta. La meua aposta es que no tindrà ondes, tindrà rissos



Com ja te vaig avançar, en este Mètode no es poden fer servir Sulfats, Silicones ni Alcohols

Lo sulfat és lo que porten los xampús per a fer esta sabonera que tant mos agrada i mos fa sentir limpies.  Però lo sulfat elimina la protecció natural del pèl i pot provocar picor, caspa, ressecar-mos més lo  cabell... No passa res. Que se mos resseca lo pèl? Pos mos posem lo suavitzant o la mascarilla, que porten unes silicones precioses i fan una capa damunt del cabell per a donar-li al pèl lo brillo que li acabem de traure. Però la silicona embruta lo pèl i no marxa en aigua.  Tornem a tindre solució: una bona xampunada en espuma i lo sulfat elimina la silicona (i tota la protecció natural del pèl,claro). I arriba un punt que te veus pitjor i pitjor i comences a gastar marques més cares en la promesa d'una pelambrera d'anunci.  Te reconeixes ?

Pos encara falta un pas, com en estes grenyes ma mare no me dixaria sortir de casa, me compro espuma, que no se'm veu tan estorat.  Però l'espuma  que me compro, porta alcohol secant,  i va fent malbé una de les parts del cos que més mos identifica.

Per això se dividixen los productes en APTES (los bons, que podem fer servir)  i NO APTES (ho sento, potser son caríssims, però no t'estan fent bé)

Si t'atrevixes a fer el pas, en menos de 15 euros, te podràs comprar a una botiga de prop de casa TOT  lo que necessitaràs per cuidar lo teu pèl durant un mes.

Mira't la meua foto de dalt de tot (que també està a la primera entrada) i tracta d'adivinar lo temps que fa que vaig gastar xampú per última vegada ... (caríssim, per cert,  portava en mi 10 anys 😢😢😢😢)

5 setmanes !!!  Si, 5 setmanes  (vale, Marisín, ho has lligit fa un moment i te'n recordaves)  Però pensa com t'ha canviat la vida en 5 setmanes: no podies encara sortir a correr ni passejar, i ara pots anar a L'Ampolla a la platja.

La proposta que te faig és que llixques en atenció les pròximes entrades i te guiaré poc a poquet en este món, d'un cabell més suau, saludable i bonic. T'explicaré los passos a seguir, te posaré fotos de quins productes pots utilitzar, per a què quan vaigues a comprar-los los trobes fàcilment (i no faces 3 viatges als súpers durant lo confinament, com vaig fer io) i que més endavant, pugues saber tu mateixa si un producte és APTE o NO APTE

Tens ganes de més?   Pos te poso deures (és lo primer dia, facilets)


Has de demanar entrar a esta fantàstic grup de Facebook. Res més, no cal ni que comences a xafardejar, perquè te post emborratxar de informació. I en pocs dies, seguim

Edito a 20 de juny:  hai trobat LO MILLOR VIDEO D'INTRODUCCIO , 25 minuts pero molt clarificador. Mira-te'l si o si. Per algo ha passat de 5.000 a 17.000 visites en pocs dies



Moltes gràcies per haver lligit hasta aquí, i lo de sempre, t'agrairé molt qualsevol comentar-hi i la teua subscripció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

9. Quins dubtes vam resoldre ?

16. Gorro per a dormir

10. Què faig si vaig a la platja?