8. I si fem una trobada ?

Pos perfecte !!!!  Dilluns 22 de juny, a les 18h30, a la Terrassa de la Cafeteria VIP's de la Plaça d'Alfonso de Tortosa mos trobarem les Marisins per a aclarir dubtes, per a començar, per a continuar,  per a donar-mos trucos... (poso Tortosa per si això se fa internacional después del comentari a la pelu que li han fet a Marisín Susana   😂😂😂😂). (Edito a 22.6  : i de la publicitat gratuïta que m'ha fet Patikas-bistueria www.youtube.com/channel/UCJRHEJaKV_1x07yH87O_btw  l'autora dels millors videos d'introducció al  Mètode Curly,trobo que  ho explica com si fossem germanes, mireu lo seu canal )



Imprescindible per assistir

LLIBRETA I BOLI   !!!!!     Que a partir d'una edat, ho hem d 'apuntar tot.

Si ja tens potingos i los vols portar, podem comprovar si són APTES.  I si saps segur que són APTES i t'apetix compartir, o dixar-lo aulorar, o recomanar, ... perquè t'agraden molt o perquè no t'agraden gens, també.  Portaré ProYou, que ne parlen molt bé per si lo voleu provar.

Si m'arriba la comanda que hai fet d'un suavitzant completament natural, fet en plantes, també lo portaré.

Portaré Gel de Lli fet a casa (quèeeee?  D'això no has dit res a cap entrada, no ?)   Noooo. t'explico una miqueta: lo Gel de Lli es molt facilet de fer.  S'usa habitualment com a potingo en substitució o en combinació en espumes/gomines/mousse ...  Si portes un potet xocotet en tapa, te'n podràs endur una mica. (o sigue, un potet per si vols Gel de Lli, un potet per si vols ProYou,  i algun atre si vols)

En funció de la demanda, podem fer una excursió al super de davant, a buscar productes que te puguen faltar per a iniciar-te. Avui he xalat molt acompanyant a Marisín Olga i Marisín Gemma a Druni. Triar los productes no te truco quan vas a lo segur. 

Pots compartir-ho si tens alguna amiga que penses que li pot agradar lo Mètode.  I si per a cas t'arriba això i no mos coneixes ,tranquila mos reconeixeràs enseguida.  De moment som 7 apuntades i ancara que no totes tenim lo pèl rissat, farem molta xalera.  Fes cap allà i assoma't sense problema.

Si t'ha arribat això i no has lligit res del Mètode Curly Girl , te recomano que primer li faces una ullada a les atres entrades, però tranquila que començarem desde P-3.  

Recordo:  NO VENC PRODUCTES, NO TINC COMISSIÓ.  Com m'ha dit Marisín Gemma, és que sóc apassionada !!!!! 

Au pos, compartix si creus que coneixes a algú que vol tindre lo pèl més sà, encara que no tingue rissos, i pugue ser Marisín.

Qualsevol dubte, dixa aquí un comentari o envia'm un correu a rissosigrenyes@gmail.com

Andusien i a esforçar-se


Comentaris

  1. Una trobada genial :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies. Un públic excepcional !!!! Poder resoldre dubtes, escoltar les vostres opinions , ...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

9. Quins dubtes vam resoldre ?

16. Gorro per a dormir

10. Què faig si vaig a la platja?